пʼятницю, 28 вересня 2012 р.

Щиро вітаємо Вас дорогі друзі, колеги з Днем бібліотек! Бажаємо творчості і натхнення, щастя, добробуту та любові вам і вашим родинам. Cвято співпадає з християнським святом Віри, Надії, Любові. Тож Віри Вам у власні сили, Надії на те, що наша праця буде достойно визнана, Любові наших користувачів і Мудрості у здійсненні великих планів.

Колектив бібліотеки-філії №10

вівторок, 25 вересня 2012 р.

З нагоди 90-річчя від дня народження видатного українського письменника Миколи Никаноровича Магери 21.09.2012 р. в бібліотеці відбувся літературний вечір «Співець дитячої душі і природи», на якому учні 7-В класу познайомилися з його з життєвим та творчим шляхом, найцікавішим моментом був перегляд книжок письменника з його автографами  та побажаннями для читачів нашої бібліотеки. Він писав дитячу прозу, яка несла в собі виховний зміст, навчала любити природу, поважати старших, берегти українську мову.
         М. Магера був і залишається видатним педагогом Хмельниччини, твори якого внесені до шкільної програми. Свій набутий досвід він залишив для майбутніх поколінь, як орієнтир для їх духовного зростання.



























понеділок, 17 вересня 2012 р.

Прес-панорама «Хмельницький: горизонти поступу» 
 З нагоди святкування 581 річниці міста Хмельницького 17.09.2012 р. працівниками бібліотеки-філії №10 була представлена прес-панорама «Хмельницький: горизонти поступу». Для гостей була підготовлена презентація фотографій минулого та сьогодення міста, оформлена книжкова виставка «Розцвітай, моє Поділля», проведена цікава вікторина та подаровані інформаційні закладки-пам’ятки.



пʼятницю, 14 вересня 2012 р.

В бібліотеці-філії №10 відкрито книжкові полички «На островах краси» та «Сучасному хлопцеві на замітку»,  де юні леді та джентельмени знайдуть поради як стати стильними, порозумітися з друзями,  досягти успіху в навчанні та житті.


четвер, 6 вересня 2012 р.

Україна - ЄС 
Відносини між Україною та Європейським Союзом (міжнародне політико-економічне об'єднання європейських держав) були започатковані в грудні 1991 року. З того часу Україна прагне стати членом ЄС і проводить зовнішньоекономічну політику партнерства. Цій темі в  бібліотеці присвячена поличка "Україна та ЄС", яка відкрита 3 вересня.