пʼятницю, 28 лютого 2014 р.

Гордість нашої бібліотеки



Активний читач бібліотеки-філії №10 ім. Д. Брилінського Каштан Ольга ( учениця 9 - Б класу СЗОШ №27) прийняла участь у I та II етапі обласного конкурсу юних дарувань "Кобзарики". І вийшла переможцем II- міського етапу конкурсу в номінації "Золоте перо" за твір-роздум "Шевченко у моєму житті". Ми щиро вітаємо Ольгу з перемогою і зичимо їй подальших творчих успіхів.





середу, 19 лютого 2014 р.

 Активний читач бібліотеки-філії №10 ім. Д. Брилінського.



Греневич Богдан учень 4-А класу СЗОШ №27 є активним читачем бібліотеки-філії №10 з 2012 року. У нього розвинені різносторонні естетичні смаки. Найбільше Богдана цікавить серія інтелектуального розвитку і пізнання навколишнього світу. У вільний час він любить складати конструктори.

вівторок, 18 лютого 2014 р.

Майстри пера Хмельниччини - дітям.

В рамках святкування ювілею Тараса Шевченка у бібліотеці-філії №10 ім. Д. Брилінського 13 лютого було проведено літературну годину «Майстри пера Хмельниччини - дітям». Учні 5-го А класу СЗОШ №27 зустрілись із подільською поетесою Лихогляд О. З., яка зацікавила учнів своєю поезією. Затамувавши подих присутні слухали вірші, у яких звучали слова любові до рідного слова, до Батьківщини, до книги.