четвер, 18 лютого 2016 р.

«Слава Україні! Героям слава!»

Небесна Сотня - то в серцях вогонь

День Героїв Небесної Сотні встановлено відзначати щорічно 20 лютого відповідно до Указу Президента Петра Порошенка "Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увінчення пам'яті Героїв Небесної Сотні "
Небесній Сотні
Шана й молитви,
За чисті душі,
Що злетіли в небо.
Їм шлях високий
Боже, освяти.
І в мирі, Господи,
Прийми до себе.

Герої Небесної Сотні - теперішній голос нашого сумління на сторожі нашої громадянської поведінки. Це наш біль і наша гордість, наші сльози і душевний щем вдячності за все, що вони зробили для нас. Нехай пам'ять про героїзм усіх невинно вбитих гуртує нас, нехай дає нам силу та волю, мудрість і наснагу для боротьби за Незалежність та Суверенність України. У жалобі схилить кожен голову. Вони згасли як зорі, але в нашій пам'яті житимуть вічно!


понеділок, 15 лютого 2016 р.

Воїнам Слава

Наші захисники!

Наш обовязок знати і бути вдячними нашим захисникам за те, що вони бережуть мир і спокій у нашій державі. Ми - українці - миролюбний народ і завжди прагнемо спокою та щастя. Кожен з нас хоче, щоб війна якомога швидше закінчилась і тисячі людей, які втратили свої домівки, рятуючи життя під час обстрілів, повернулися додому і не просто відновили нормальне життя, а й покращили його. Наші герої гідні сини України, які захищають нашу рідну землю в цілому та кожного з нас зокрема. З гордістю  пишаюсь батьком Далеким Васильом Васильвичом, який у зоні АТО, на Донеччині відсвяткував з побратимами першу річницю з дня створення військової частини, 308-го інженерно-технічного батальйону.




"Зі словами вдячності за пророблену бойову роботу звернувся до своїх підлеглих ‪командир батальйону підполковник Леонід Матвеєв. Він наголосив, що військовослужбовців інженерних підрозділів завжди були надійною опорою для солдат на передовій, і висловив впевненість, що особовий склад ввіреної йому військової частини і надалі буде вірним присязі та українському народові, а також прикладом виконання військового обов’язку з оборони української землі", - йдеться в повідомленні. 
У штабі наголошують, що за сумлінне виконання службових обовязків і досягнення високих результатів у військовій службі багатьох військовослужбовців було нагороджено почесними грамотами, подяками, та цінними подарунками.

Ця війна згуртувала наш народ, поєднала його навколо однієї мети - захисту миру, спокою добра, а також суверенітету та цілісності нашої України. Війна стала приводом проявити національний дух, силу підтримки та спільність.
Тож плекаймо та підтримуємо своє, національне, українське! Допомагаємо один одному. І нехай панує мир!

четвер, 11 лютого 2016 р.

Вітання у всесвітній день кохання

З Днем Святого Валентина!


У кого в серденьку любов палає, він двічі жив, бо він КОХАЄ. Любов прекрасним робить все ЖИТТЯ, любов — найвище в світі ПОЧУТТЯ. І світ увесь стає такий чудовий, чарівний, світлий, ВЕСЕЛКОВИЙ. Любов великі творить ЧУДЕСА, народжується диво і КРАСА. Якщо коханням серденько палає, над світом враз веселка РОЗЦВІТАЄ. З любові починається ЖИТТЯ, любов — найкраще в світі ПОЧУТТЯ. Кохання, ніби сонечка привіт, а без любові — чорно-білий СВІТ. А без любові квітка не розквітне й краса земна поблідне раптом, ЗНИКНЕ. Любов — це справжнє диво на ЗЕМЛІ, то ж люблять всі: великі і МАЛІ. Любов, мов квітка, в серці розцвітає, мов зірка ясна, душі ЗІГРІВАЄ. Нам без любові в світі не прожити, прийшли усі ми в світ ЛЮБИТИ! Любов найкраще в світі почуття, з любові починається ЖИТТЯ. І хай любов у вас в серцях палає, нехай ніколи в світі НЕ ЗНИКАЄ. Нехай любов в серця до вас пливе, бо хто кохає — двічі той ЖИВЕ.

середу, 10 лютого 2016 р.

"На хвилинку зупинись, нові книги подивись!"


Скільки книг прийшло з книгарні книги різні, книги гарні. 
От краса, як би ти зміг прочитати, друже їх!

 Колектив нашої бібліотеки щиро запрошує усіх бажаючих переглянути цікаву та пізнавальну літературу, яка надійшла до нашої бібліотеки.