вівторок, 23 серпня 2016 р.

25 річниця Незалежності України

 "Живи і міцній Українська державо!"

З нагоди 25-ї річниці проголошення Незалежності України в бібліотеці-філії №10 ім. Д. М. Брилінського оформлено  книжкову виставку "Живи і міцній Українська державо!". Готуючи виставку користувачі бібліотеки виявили бажання допомогти в оформленні, прикласти не тільки працю, ай душу, адже вони справжні патріоти своєї країни. Нам дуже приємно і ми з гордістю пишаємося молодим поколінням. Які люблять свою Батьківщину, рідну мову, звичаї, традиції і пишаються тим, що живуть саме тут, на Україні.  




понеділок, 15 серпня 2016 р.

Книжковий Біг-Бен

"Завітай на шалене чаювання"

15 серпня 0 12.00 Хмельницька міська централізована бібліотечна система запрошувала усіх бажаючих на "Книжковий Біг-Бен".  Користувачі нашої бібліотеки-філії №10 ім. Д. М. Брилінського з радістю відвідали дійство. Діти з задоволенням брали участь у навчальних іграх від школи англійської мови FLASH, які проводилися під час заходу, а також з цікавістю переглянули english відео-мікс, фотографувалися селфі на згадку. Але найкращим була весела та затишна атмосфера, драйвовий настрій та чаювання в компанії однолітків та привітних бібліотекарів.


четвер, 11 серпня 2016 р.

Любителям цікавого!

Шановні користувачі! Пропонуємо ознайомитися з новими надходженнями, які надійшли до бібліотеки-філії №10 ім. Д. М. Брилінського. Які ви зможете отримати завітавши до нас.



понеділок, 8 серпня 2016 р.

Літо у бібліотеці!

Що може бути кращим влітку, ніж пригоди? Тільки гарна дружня компанія! Так от, працівники бібліотеки-філії №10 ім. Д. М. Брилінського знаючи вподобання своїх читачів, організували для відвідувачів на читальному залі зону для  відпочинку, де можна не тільки почитати улюблені книги та переглянути різні цікаві журнали та газети, ай поспілкуватися  з друзями в чудовій та затишній атмосфері. Поділитися емоціями та враженнями від проведених цікавих канікул.
Тож не гайте часу, відчуйте настрій літа! Заряджайтесь позитивом у бібліотеці!
Гарного сонячного настрою всім!

Працівники «нашої улюбленої бібліотеки №10 завжди роблять похід  до них активним, пізнавальним, пам’ятним, наповнений яскравими враженнями і гарним настроєм», ­– поділилась враженнями читачка Вікторія Кіселевич.