середу, 12 жовтня 2016 р.

Книги від депутата


Добрих справ ніколи не буває занадто багато, важливо робити маленькі добрі справи саме там, де ти живеш, де від тебе щось може залежати – переконаний депутат Хмельницької міської ради Міхняк Богдан Григорович.
Щомісяця у 2-й вівторок з 15.00 до 18.00 Богдан Григорович проводить особистий прийом громадян у бібліотеці філії № 10 ім. Д. М. Брилінського (вул. Тернопільська, 32). Охочих потрапити до нього на прийом надзвичайно багато, адже він людям допомагає не словом, а ділом. Дні, увінчані добрими справами депутата, повертаються найвищою винагородою – людською вдячністю.
Держслужбовець не забуває і про читачів бібліотеки. На передодні Дня захисника України подарував книги на історичну тематику, тим самим поповнивши фонд нашої книгозбірні. «Чим більше наші діти будуть читати, то тим краще буде наше суспільство» - зазначив Богдан Григорович.
«Самим великим подарунком у всі часи була книга. На жаль, зараз, діти все більше звертаються до комп’ютерної техніки, але, коли у бібліотеку надходить нова, красива, цікава книга – вони із задоволенням намагаються з такою книжкою ознайомитися. Книги, які нам подарував шановний депутат, поповнять фонд нашої бібліотеки та будуть цікаві нашим читачам. Велике спасибі за такий подарунок», - зазначила бібліотекар Ганна Слободян.