середу, 29 березня 2017 р.

Виставка-калейдоскоп

«У світі мрій, добра та пригод!»




Щороку у дні весняних канікул дитячі бібліотеки України проводять Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Як свято - Тиждень дитячого читання із дуже давніми традиціями. Воно сьогодні не лише не втратило свого значення, але й набуло особливого змісту для кожного книголюба, від дворічного малюка, який пробує книжку «на зуб», до солідного читача.
У рамках Всеукраїнського дитячого читання 28 березня 2017 року в бібліотеці-філії №10 ім. Д. М. Брилінського була представлена виставка-калейдоскоп «У світі мрій, добра та пригод!» для користувачів нашої бібліотеки. Адже і у перенасичений інформацією час читачі потребують свята книги і читання. Серед юних книгоманів воно набуває особливого значення: допомагає дітям відчути радість спілкування з книгою.
Бібліотекар Слободян Ганна Ігорівна під час огляду виставки-калейдоскопу ознайомила читачів бібліотеки з новинками літератури. Діти з цікавістю гортали сторінки яскравих, з гарними малюнками і корисною інформацією книжок. Книги, що мають  неймовірно барвисті ілюстрації та цікавий, захоплюючий сюжет привернули увагу юних поціновувачів літератури.
 «Читання – ось найкраще навчання» - так стверджує народна мудрість. Не погодитися з цими словами не можна. В цьому переконуєшся щоразу, коли мова заходить про роль книги в житті людини. 

пʼятницю, 3 березня 2017 р.

Обласний онлайн-марафон

 «Хмельниччина читає Шевченка»


3 березня в центральній бібліотеці для дітей №12 Хмельницької міської ЦБС відбувся поетичний онлайн-марафон, користувачі Новоушицької  бібліотеки читали протягом 30 хв. свої улюблені вірші Т.Г.Шевченка в скайпі для хмельничан. А читачі бібліотек-філій Хмельницької міської ЦБС  декламували, співали та грали на сопілках для Славутської бібліотеки.
Поетичний онлайн-марафон проводиться з 1 по 7 березня 2017 року в спеціалізованих бібліотеках для дітей, присвячений 203-й річниці від дня народження Т. Г. Шевченка. 
Ми вдячні читачам бібліотеки-філії №10 ім. Д. М. Брилінського Осадчук Олені та Муляр Евеліні за участь в онлайн-марафоні.

Олена Осадчук "Минають дні, минають ночі" Т. Г. Шевченко 

Евеліна Муляр "Мені однаково чи буду" Т. Г. Шевченко

четвер, 2 березня 2017 р.

Посмішок і гарного настрою цієї весни!


Нехай перший пролісок подарує Вам ніжність!
Весняне сонце подарує тепло!
  А березневий вітер подарує надію,
                                       І щастя, і радість, і тільки добро!