четвер, 21 червня 2012 р.

Славні сини України

Під такою назвою в нашій бібліотеці проходить день інформації. Підготовлено цикл заходів:
книжкова виставка-знайомство "Славетні імена України";
перегляд відеороліків "Обличчя української історії";
екскурсія в музей Дмитра Брилінського.

Всіх запрошуємо відвідати нашу бібліотеку 22 червня о 11.00


вівторок, 19 червня 2012 р.

Світ твоїх захоплень

З 18 червня в нашій бібліотеці підготовлена та оформлена книжкова виставка-хоббі, для користувачів 5-9 класів.


четвер, 14 червня 2012 р.

Книга шукає друзів

     Під такою назвою проходять літні читання в нашій бібліотеці. Програма літніх читаннь включає в себе багато різноманітних заходів. Особлива увага - індивідуальний підхід до кожної дитини. На абонементах бібліотеки підготовлені та оформлені книжкові виставки, біля яких проходять бесіди із читачами.



понеділок, 11 червня 2012 р.

четвер, 7 червня 2012 р.

вівторок, 5 червня 2012 р.

Міжнародний день захисту дітей

У перший літній день в Україні , як і у всьому світі , відзначають добре і радісне свято – день захисту дітей . Цей день проходить радісно і весело, але і не забувається про головні ідеї цього свята - звернення уваги всього нашого суспільства на те, що дуже необхідно дітям, захист прав дітей.
Історія цього свята починається з 1924 року. У цьому році пройшла Міжнародна конференція, на якій основним питанням обговорення було здоров'я і благополуччя дітей. Рішення відзначати 1 червня Міжнародний день захисту дітей прийняла Міжнародна демократична федерація жінок у Парижі, в листопаді 1949 року, на якому виголосили клятву про безустанно боротьбі за забезпечення міцного миру як єдиної гарантії щастя дітей.
Через рік, у 1950 році 1 червня був проведений перший Міжнародний день захисту дітей. Після чого, свято на честь підростаючого покоління став проводитися щороку 1 червня. Організація Об’єднаних Націй підтримала ініціативу федерації та оголосила захист прав, здоров'я і життя дитини - одним із пріоритетів у своїй діяльності.
         В нашій бібліотеці пройшло свято для дітей "Книга шукає друзів". Цікаві ігри, забави, вікторини, малюнки на асфальті - всі ці заходи радували наших користувачів.