середу, 7 травня 2014 р.

Казковий світ вишивки



Наша бібліотека радо приймала роботи юних майстринь та майстрів - вишивальників, учнів 4-Б класу №24 школи. Загалом було представлено 18 робіт. Кожна з них особлива, кожна унікальна. Мистецтво малювати ниткою відоме давно, але не кожному підсилу, а наші читачі вкотре доводять, що вони  не тільки активні читачі нашої бібілотеки, ай майстри свого діла, хоббі.



вівторок, 6 травня 2014 р.

Загадкова гостя бібліотеки.



Нашу бібліотеку відвідала Ольга Гайворонская - Арзуманова професор Універсетету Сорбони (Париж - Франція) і стала нашим читачем. Ольга Олександрівна народилась в місті Ростов-на-Дону. із самого дитинства вона писала цікаві вірші і мала різносторонні запити, закінчила декілька навчальних закладів і отримала декілька спеуіальностей. Дякуючи можливості писати вірші, прислуховуючись голосу своєї душі вона почала її чути. І тоді їй прийшла в голову думка записувати все, що вона говорить і назвала науку Амологією (наука про душу), ставши амологом, взялася вивчати свою душу. Результат своєї роботи перетворила на добру казку, яку назвала "Малиновий набат" (казка про правду). Екземпляр цієї книги автор із автографом подарувала бібліотеці. Ольга хоче, щоб стало зрозуміло все те, що завжди було ясно: життя це - безцінний дар.



"Щоб не трапилось біди, правил дорожніх дотримуйся завжди"





6 травня до нашої бібліотеки завітали школярі молодших класів школи №24 із своїм керівником Акар Л. В.. Працівники бібілотеки провели для них бесіду  "Щоб не трапилось біди, правил дорожніх дотримуйся завжди". Мета заходу - поглибити знання  учнів про правила дорожнього руху і виховувати відповідальність за збереження власного життя. Присутні на заході отримали домашнє завдання: розповісти своїм меншим братикам і сестричкам про правила дорожнього руху.