понеділок, 1 квітня 2013 р.

Всеукраїнський тиждень дитячої книги
Любі друзі!
В бібліотеці-філії №10 пройшов Всеукраїнський тиждень дитячої книги, мета якого сприяти розвитку особистості, творчої індивідуальності та закріпити важливе значення книги у житті. До уваги дітей були представлені гра-вікторина «Казка+пригода=Читаю з насолодою», де були запропоновані питання за книгами дитячого жанру; виставка одного жанру «Да буде детектив»; виставка-милування «Вас розшукує хобі», на якій відвідувачі знайомились з книгами творчих ідей та оцінювали роботи талановитих читачів бібліотеки, які своїми руками втілили у них свої захоплення. Кожний по життю чимось захоплюється. Головне визначитись у своїх інтересах і талантах. Книга – радить, навчає, розкриває і надихає на творчість. Тож творіть і нехай мудрі книги допоможуть Вам у цьому.

Кращий читач бібліотеки брав участь в 3-му етапі обласного конкурсу «Кращий читач Хмельниччини – 2013» та, на жаль, призового місця не зайняв. Та ми маємо до чого прагнути і в наступному році знову будемо штормувати книжний олімп. 


Зовсім недавно в моду увійшов новий вид хобі – декупаж. Це досить нескладне заняття, доступне для оволодіння кожному. Завідувач бібліотеки Дроздова О. В. на завершення тижня дитячої книги провела майстер-клас декупажного мистецтва, на якому ознайомила з технікою нанесення декупажу на різні поверхні. Юні читачі за допомогою бібліотекаря та своєї фантазії за короткий зовсім проміжок часу вміло задекорували яйця до Великодня
.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар