вівторок, 23 вересня 2014 р.

Як я розумію свої права


У кожній демократичній державі є Конституція, яка захищає людину, гарантує її права. Маленькі ж громадяни захищені Декларацією прав дитини.
Кожна дитина розуміє свої права по-різному. Для одного захист його прав і свобод – це боротьба за виживання, для іншого – можливість висловити свою думку. Саме  про  це  і  йшла мова під час зустрічі 5-Б класу школи №27 з провідним спеціалістом відділу правової роботи, правової освіти та державної реєстрації нормативно-правових актів Хмельницького міськрайонного управління юстиції Світланою Бульбах, яку організували працівники бібліотеки-філії №10.
Світлана Іванівна звернула увагу учнів на те, що їхні права взаємопов’язані з обов’язками перед батьками, вчителями, друзями, нашою державою. Школярі мають не лише знати свої права, але й виконувати певні обов’язки. Долучившись до обговорення, бібліотекар Юлія Ящук провела пізнавальну вікторину «Правознайко: як я розумію свої права», яка зацікавила усіх присутніх і слугувала приводом до активного обговорення.

Немає коментарів:

Дописати коментар