середу, 11 лютого 2015 р.

«Я хочу прочитати Вам»

 «Я хочу прочитати Вам»


Для учнів 5 та 6 класів СЗОШ №27 та їхньої вчительки української мови і літератури Сиротюк Варвари Петрівни стала незабутньою зустріч із поетесою, членом Національної спілки письменників України, лауреатом міської премії ім. Б. Хмельницького Савчук Людмилою Павлівною. Відбулась вона 10 лютого у бібліотеці-філії №10 під час творчої години: «Я хочу прочитати Вам».
Людмила Павлівна познайомила школярів з власною поезією та презентувала нові книги «Вухо-лапо-хвіст» та «Сім’я». Дитяча відвертість, щирість та безпосередність – це завжди тонкі і ніжні емоції, котрі можна отримати лише у відповідь на відвертість та щирість від дорослих. Інакше кажучи, лише відкривши у собі дитину, можна достукатись до сердець малечі. Людмилі Савчук це вдалось без особливих зусиль.
Користувачі бібліотеки із задоволенням читали її вірші, за що найактивнішим поетеса подарувала книги з автографом. Поповнилась книгами і книжкова виставка, яку заздалегідь оформили працівники бібліотеки, аби кожний присутній мав змогу ознайомитись із творчим доробком Людмили Павлівни.
Такі зустрічі палким словом-свічечкою запалюють у душах наших користувачів чуття віри у свій народ, наповнюють їх серця любов’ю до рідного краю, України, до української мови.
Ми, шанувальники її творчості, зичимо їй щасливих і довгих літ та творчої наснаги.

Немає коментарів:

Дописати коментар