понеділок, 15 лютого 2016 р.

Воїнам Слава

Наші захисники!

Наш обовязок знати і бути вдячними нашим захисникам за те, що вони бережуть мир і спокій у нашій державі. Ми - українці - миролюбний народ і завжди прагнемо спокою та щастя. Кожен з нас хоче, щоб війна якомога швидше закінчилась і тисячі людей, які втратили свої домівки, рятуючи життя під час обстрілів, повернулися додому і не просто відновили нормальне життя, а й покращили його. Наші герої гідні сини України, які захищають нашу рідну землю в цілому та кожного з нас зокрема. З гордістю  пишаюсь батьком Далеким Васильом Васильвичом, який у зоні АТО, на Донеччині відсвяткував з побратимами першу річницю з дня створення військової частини, 308-го інженерно-технічного батальйону.




"Зі словами вдячності за пророблену бойову роботу звернувся до своїх підлеглих ‪командир батальйону підполковник Леонід Матвеєв. Він наголосив, що військовослужбовців інженерних підрозділів завжди були надійною опорою для солдат на передовій, і висловив впевненість, що особовий склад ввіреної йому військової частини і надалі буде вірним присязі та українському народові, а також прикладом виконання військового обов’язку з оборони української землі", - йдеться в повідомленні. 
У штабі наголошують, що за сумлінне виконання службових обовязків і досягнення високих результатів у військовій службі багатьох військовослужбовців було нагороджено почесними грамотами, подяками, та цінними подарунками.

Ця війна згуртувала наш народ, поєднала його навколо однієї мети - захисту миру, спокою добра, а також суверенітету та цілісності нашої України. Війна стала приводом проявити національний дух, силу підтримки та спільність.
Тож плекаймо та підтримуємо своє, національне, українське! Допомагаємо один одному. І нехай панує мир!

Немає коментарів:

Дописати коментар