середу, 16 березня 2016 р.

«Найкращий читач Хмельниччини-2016»


З 17.02.16 р. по 01.03.16 р. в бібліотеках-філіях Хмельницької міської ЦБС проходив І міський етап Всеукраїнського конкурсу «Найкращий читач Хмельниччини-2016». Переможцями  І етапу в нашій бібліотеці стали учениці 7 класу СЗОШ №24 та школи №1 - Гризунова Олена та Ільницька Софія. Переможці І етапу конкурсу отримали почесні Дипломи від адміністрації Хмельницької міської ЦБС та книги. 
15 березня в приміщенні центральної міської дитячої  бібліотеки-філії для дітей №12 відбувся фінал конкурсу, метою якого було стимулювати інтерес дітей до читання, підвищення ролі бібліотек в соціальній адаптації дітей, підвищення рівня їх особистого розвитку і культурної компетентності, вироблення у дітей навичок самостійної роботи з книгою, популяризація найкращих надбань української та світової літератури.
Учасники змагалися у наступних номінаціях: «Візитка учасника», «Юний ерудит», «Читацький щоденник».  
Перемогли найкращі. В номінації «Юний ерудит» перемогу здобула Ільницька Софія – читачка нашої бібліотеки, яка отримала почесний Диплом управління культури і туризму та книги. Працівники міської бібліотеки-філії №10 ім. Д.М. Брилінського щиро дякують учасникам конкурсу і ми пишаємось Вами, що в нашій бібліотеці є такі талановиті, ерудовані читачі. 

Немає коментарів:

Дописати коментар