вівторок, 18 квітня 2017 р.

Тисячі мудрих сторінок


Те, що книга - джерело знань, сьогодні знає навіть наймолодший читач. Але, крім цього, книга є унікальним засобом самовираження, просвіти й комунікації.
 23 квітня – знаковий день для літератури – в  цей день данину уваги і шани книжкам і авторам,  Генеральна конференція ЮНЕСКО, яка проходила в Парижі в 1995 році, вирішила заснувала Всесвітній день книги і авторського права, закликаючи молодь знаходити задоволення у читанні, поважати безцінний вклад тих, хто своєю творчістю сприяє соціальному і культурному розвитку.  
Вже традиційно дитяча бібліотека-філія №10 ім. Д. М. Брилінського готує різноманітні соціокультурні заходи, а також книжкові виставки в рамках Всесвітнього Дня книги. Цього року усі користувачі та гості  бібліотеки зможуть ознайомитися з виставкою-рекомендацією «Тисячі мудрих сторінок», яка буде  представлена уже сьогодні 18 квітня на абонементі 5-9 класів і діятиме протягом місяця.

Виставка створена з метою популяризації літератури серед юних читачів та  з метою  поглиблення і розширення їх читацьких інтересів.

Немає коментарів:

Дописати коментар