вівторок, 20 березня 2018 р.

Історії книгозбірні, які надихають на нові звершення!


        Працюючи у бібліотеці  п’ять років Інна Герман мала можливість спостерігати за Наталкою. Дівчинка 3 11 років захопилася читанням різноманітної літератури, а особливо пригодницькою літературою. З кожним роком її формуляр ставав все товстішим. Останніх 2-ва роки Загона Наталія почала цікавитися роботою працівників бібліотеки. Як записуються книги у формуляр? Чому література стоїть саме на цій поличці? Що таке книжкові виставка, тематичні полички, літературні огляди, виставки одного автора…? Як працівники вираховують видану літературу, користувачів, куди записують? Що таке алфавітний каталог, інвентарні книги, сумарні книги…? Завідуюча бібліотекою-філією №10 Інна Герман постійно розповідала та давала відповіді на поставленні запитання і навіть дозволяла дівчинці записувати вибрані нею книги у власний формуляр.
Прийшовши знову до нашої книгозбірні Наталя посміхнулася і сказала, що в 2017 році вступила до навчального закладу і здобуває спеціальність бібліотекаря.
         Наш колектив бібліотеки дуже задоволений, що ми зуміли привити любов не тільки до читання, а й захопили дівчинку  професію Бібліотекаря.
         Мама Наталії щиро вдячна, що ми допомогли її донці серед інших професій вибрати саму омріяну. 

Немає коментарів:

Дописати коментар