середу, 20 березня 2019 р.

В світі відзначають Міжнародний день щастя!



Міжнародний день щастя відзначається щорічно 20 березня. Тобто свято має фіксовану дату. На думку засновників Дня щастя, свято покликане показати, що щастя є однією з основних цілей людства.
Цікаво, що ініціатива установи Міжнародного дня щастя надійшла з невеликої гірської країни – Бутану. Вважається, що жителі Бутану є найщасливішими людьми в світі – чемпіонами за коефіцієнтом Валового Національного Щастя.
Що стосується традицій, то поки їх не так багато, адже Міжнародний день щастя зовсім молоде свято. Як правило, в цей день проводять лекції та тренінги, учасники яких розповідають про значення щастя для людини і діляться ідеями з поліпшення побуту. Влаштовуються презентації книг, присвячених темі щастя. В освітніх установах розповідають про важливість позитивного ставлення до життя і оточуючих. А звичайні люди просто відправляють своїм друзям і близьким вітання з побажаннями всього найкращого.
Міжнародний день щастя відзначають практично у всіх країнах світу. Але найактивніше Міжнародний день щастя відзначається в соціальних мережах. Зазвичай 20 березня інтернет-користувачі відправляють один одному віртуальні листівки, вірші-поздоровлення та інші приємності, здатні зробити їхніх одержувачів трішки щасливішими.


Немає коментарів:

Дописати коментар