четвер, 18 березня 2021 р.

Книги Сергія Гридіна на книжкових поличках книгозбірні!

 

Сергій Володимирович Гридін – автор цікавих і трохи незвичних книжок для дітей та підлітків. Увесь вільний час він присвячує літературній творчості.  Сергій Гридін є автором книг для дітей молодшого віку: «Кігтик Ковбаско» та дитячої трилогії про комп’ютерного віруса Федька: «Федько, прибулець з інтернету», «Федько у віртуальному місті», «Федько у пошуках чупакабри», а також книг для підлітків «Не такий», «Незрозумілі», «Не ангел», «І паралельні перетинаються», «Сапери», «Таємниці Ходвартса», «Віраж», «Дорослі зненацька».

Пропонуємо вашій увазі огляд трилогії книг Сергія Гридіна про комп’ютерного віруса Федька:

Книга – 1 «Федько, прибулець з Інтернету».

Життя без пригод — нудне і нецікаве. А якщо пригоди тобі влаштовує комп’ютерний вірус, чекати можна чого завгодно. Карколомні підземні перегони, втеча від піратів, знайомство з тубільцями, які поклоняються жахливому водяному чудовиську Маюмбі. Це перша історія із серії книг про збитошного й водночас милого комп’ютерного віруса та його друзів Біленького і Професора.

Книга – 2 «Федько у віртуальному місті».

Зовсім не підступний, а кумедний і дуже милий комп'ютерний вірус Федько – в небезпеці. Щоб визволити його з віртуального полону, друзям Сашкові, Петрикові та Марічці Петренко доведеться блукати віртуальним містом та поквитатись із наймогутнішим комп'ютерним вірусом у світі...

Книга – 3 «Федько у пошуках чупакабри».

Хто в дитинстві не мріяв про скарби? Хто не ховався від жаху під ковдру у темній кімнаті, слухаючи страшні оповідки? У кого не бігали мурашки по шкірі від передчуття зустрічі з невідомим? Це був ти!? Тоді саме для тебе ця книга!

Весела, насичена подіями історія про добре відомого віруса Федька та його друзів. Познайомся з новими героями, поринь у вир пригод РЕАЛЬНОГО світу!

Ці та інші книги улюбленого автора ви можете взяти у нашій книгозбірні.


Немає коментарів:

Дописати коментар