вівторок, 24 березня 2015 р.

День сімейного читання

"Улюблені книги родини"


19 березня у бібліотеці-філії №10 у рамках міської програми підтримки сім’ї на 2012-2015 рр. та до Всеукраїнського тижня дитячого читання проходив День сімейного читання «Улюблені книги родини».
У заході брали участь родини користувачів бібліотеки: Селіни Акар, Юлії Гнидюк, Артема Мельника, Тетяни Баліцької, Артема Дениска, Лади Клімової, Івана Загорулька. Сам захід проводився з метою формування світогляду молодших користувачів та спрямування їхнього погляду на читання книг, спілкування, дружбу та міцну родину.
Протягом дня користувачі бібліотеки на стенді «Читай, як я, читай зі мною, читай краще за мене» рекомендували своїм одноліткам прочитані улюблені книги. На абонементі для 1- 4 класів відбувався перегляд мультфільмів, слайд-шоу про книги, а у читальному залі діти малювали своїх улюблених книжкових героїв.


Працівники бібліотеки проводили із користувачами літературні конкурси, вікторини на знання творів дитячої літератури. Активним користувачам було вручено книги подільських письменників.
Батьки, бабусі обмінювались досвідом сімейного читання біля книжкової виставки «Книжкові новинки для всієї родини», де були представлені книги про традиції та звичаї нашого народу, література для молодших читачів, юнацтва та дорослих. Цього дня понад 35 дітей записались до бібліотеки. Якщо читають батьки, то читають і діти.



Немає коментарів:

Дописати коментар