понеділок, 30 березня 2015 р.

Жодного дня без книги


 «Скарби таємні на книжкових полицях».

27 березня бібліотека-філія №10 ім. Д. М. Брилінського для своїх юних користувачів провела день веселих затій «Скарби таємні на книжкових полицях».


Книга – це мудрість минулих поколінь, це друг і порадник сьогодні. За допомогою книги ми можемо здійснити будь-які подорожі, побувати в різних країнах. А з якими знаменитими людьми ми знайомимося в книгах. На зміну улюбленим героям наших перших книжок: Попелюшці, лікарю Айболиту, Котові в чоботях і багатьох іншим, які назавжди залишаються в пам’яті, приходять нові літературні герої.
Цього дня до бібліотеки завітало багато дітей, які, потрапивши у читальний зал, що перетворився на великий піратський корабель, стали дружними командами піратів, що здобувають книжкові скарби.
Поставлені перед ними завдання допомогли дітям познайомитися з фондом бібліотеки, тематичними поличками та книжковими виставками, словниками та періодичними виданнями.
Конкурс уважних і начитаних провели працівники бібліотеки для любителів читання. У бібліотечній скриньці діти залишили листочки «най-найкраща книга» з назвою найкращої, на їх погляд, книги. Бібліотекарі ретельно відібрали і запропонували для читання уголос кращі зразки літератури для дітей. Це книги Всеволода Нестайка, Лесі Вороніної, Кейт Дікаміло, Галини Малик, Наталії Гузєєвої, Пауля Маара, Лесі Мовчун.
Дитина, яка любить читати, – щаслива дитина, оскільки навколо неї завжди багато розумних та вірних друзів. Ці друзі – книги. Тож читаймо. І хай не буде у нас жодного дня без книги.

Немає коментарів:

Дописати коментар