четвер, 17 вересня 2015 р.

Еміграція – болюче питання для країни

«Економічні причини еміграції з України»


15 вересня бібліотекар бібліотеки-філії №10 провела для учнів 5-А класу ЗОШ №24 прес-калейдоскоп «Економічні причини еміграції з України».
За даними Всесвітнього конгресу українців, поза Україною проживає понад 12 млн. українців у 64 країнах світу. Вони мають окремі громади у Північній та Південній Америці, Європі, Австралії та Новій Зеландії, на Близькому і Далекому Сході. Доля закинула їх туди з різних причин, проте об’єднує їх одне – вони покидають рідний край з Україною в серці, з вірою і надією, що настане краща доля для їх Батьківщини.
На масовому заході учні дізналися про еміграцію, а саме внутрішню і зовнішню, про основні причини еміграції з України, чинники, що зумовлюють це явище.
Адже одна із найболючіших і найактуальніших проблем для сучасної України – еміграція її громадян до інших країн. Саме тому важливо знати шляхи зменшення еміграції і варіанти для процвітання України, тому що вона для кожного з нас найрідніша, наймиліша Батьківщина із найкрасивішими краєвидами, величною історією і працелюбним народом.

Немає коментарів:

Дописати коментар