четвер, 26 березня 2020 р.

«Здорова молодь – сильна Хмельниччина»


Вебліографічний список

Фізична культура – це частина способу життя людини, що становить важливу основу її повноцінної життєдіяльності: активної праці, щасливого сімейного життя, організованого відпочинку та повного творчого самовираження. Вона виховує і дисциплінує людину, надає їй впевненості у досягненні поставленої мети.
За твердженням лікарів, найдієвіший спосіб боротьби з будь-якими хворобами – це зміцнення здоров’я. Досягти цієї мети неможливо без здорового способу життя, занять фізкультурою і спортом. Адже фізкультура не лише зміцнює здоров’я, а й позбавляє від деяких вроджених і набутих недуг. Займатися фізкультурою означає систематично виконувати фізичні вправи, дотримуватися режиму життя і правил гігієни, загартовувати своє тіло, використовуючи природні фактори: сонце, повітря і воду.
Цей вебліографічний список створений для людей різного віку. Хлопець чи дівчина, школяр чи пенсіонер; багато корисної інформації вони можуть знайти в посиланнях, що в цьому списку.
Міністерства України
http://dsmsu.gov.ua/index/ua Мiнiстерство молоді та спорту України
https://molod-sport.khm.gov.ua Управління молоді та спорту у Хмельницькій області
Сайти спортивних секцій України
http://fanat.com.ua Сайт фанатів українського футболу
http://www.sambo.kiev.ua Федерація самбо України
http://uvf.com.ua Офіційна веб-сторінка Федерації волейболу України
http://www.skydive.org.ua Федерація парашутного спорту України
http://www.tennis.com.ua Федерація тенісу України
http://www.extrems.com.ua «Екстрем-стайл». Віндсерфінг, кайтсерфінг, вейкбордінг, скейтбордінг, сноубордінг, гірські лижі.
http://www.farpost.com.chess Все про шахи
http://www.poezdnik.kiev.ua Водний туризм в Україні. Інформація про водні туристські маршрути по річках, озерах, і морях України на байдарках та катамаранах.
http://ukratlet.info Укратлет – все про здоровий спорт
http://sport.ua СПОРТ.UA Новини спорту (футбол, бокс, баскетбол, хокей, покер, теніс чи інші види) завжди у вас під рукою і зібрані на одному сайті.
Спорт Хмельниччини
http://sport.km.ua Все про спорт на Хмельниччині
https://www.dush1.com Спортивна школа ДЮШС №1 м. Хмельницький
Дитячо-юнацькі спортивні школи Хмельницької області
velocanu16@ukr.net Хмельницька дитячо-юнацька спортивна школа міську правління освіти (Велоспорт, веслування на байдарках і каное)
http://hocfvum.com.ua Хмельницький обласний центр фізичного виховання учнівської молоді (бокс, боротьба вільна, гімнастика спортивна, легка атлетика, плавання, Тхеквондо, кікбоксінг)
schoolsport@i.ua  Деражнянська дитячо-юнацька спортивна школа (бокс, волейбол, волейбол пляжний, дзюдо, легка атлетика, теніс настільний, футбол).
dush1@ukr.net Кам’янець-Подільська дитячо-юнацька спортивна школа № 1 (баскетбол, велоспорт-шосе, волейбол, гандбол, художня гімнастика, легка атлетика, стрибки на батуті, стрільба кульова, важка атлетика).

Немає коментарів:

Дописати коментар