четвер, 30 грудня 2021 р.

2022 рік – рік Водяного Тигра!

 

2022 рік – рік Водяного Тигра. Люди, народжені під заступництвом цієї тварини, щедро нагороджені природою і своєю стихією гнучкістю і характеру і розуму. Вони не вперті, не стануть буцати головою зачинені двері. Тигри спритні й відважні, вони готові шукати і знаходити інші шляхи вирішення своїх проблем. При цьому вони відрізняються досить запальним характером. Вони експресивні, не завжди можуть стримувати свої емоції.

Колір Нового року 2022

Головний колір в рік Тигра – блакитний. Він вважається символом мінливості. Тому заздалегідь варто налаштуватися на зміни. Щоб задобрити такого сильного і небезпечного хижака, як Тигр, можна сміливо вибирати тигрові кольори: оранжевий, чорний, золотистий, білий, жовтий, пісочний, коричневий.

Наряди краще вибирати з елементами смужок і хвиль, а прикраси та аксесуари – з металу, перлів і просто з серії морської тематики.

Не варто надягати на свято вбрання та аксесуари фіолетового кольору. Адже Тигр не любить яскраві неонові (штучні) відтінки.

Як зустрічати Новий 2022 рік Тигра

На новорічному столі має бути якомога більше м’ясних наїдків. Адже для тигрів – це основна їжа, він – хижак. Урізноманітнити новорічне меню можна овочами й тропічними фруктами.

Де зустрічати Новий рік

Тигри – це мисливці-одинаки, які не люблять чужинців, але дружелюбні з представниками свого клану. Відповідно, Новий 2022 рік варто зустрічати у невеликому колі найрідніших. Краще зібратись.


Немає коментарів:

Дописати коментар