середа, 18 вересня 2024 р.

Book Review

Дорогі читачі, раді представити вам одну з найсвіжіших новинок на полицях нашої бібліотеки — захопливу та веселу книгу «Атака кухарок-демониць!» від популярної шотландської дитячої письменниці Памели Бутчарт. Ця книга, наповнена гумором та пригодами, ідеально підійде для молодших школярів.

Для більшості школярів шкільна їдальня — це улюблене місце, де можна смачно поїсти, відпочити та підкріпитися. Але для подруг Мейзі та Джоді це місце викликало тільки одне почуття — страх і огиду. І причина була зовсім не в черзі за їжею чи метушні в коридорах. Їхня нелюбов до шкільної їдальні була пов'язана з особливою стравою — картопляною запіканкою з м'ясом, яку готували кухарки. «Цю смердючу гидотну вони ЗАВЖДИ подають щонайменше РАЗ на тиждень»

Мейзі та Джоді кожного разу здригалися, коли наближалася чергова перерва на обід. Але одного дня все змінилося «Усі кухарки виглядали якось інакше. Вони красувалися в новій формі й навіть наділи оті чудернацькі чепчики, яких майже ніколи не носять»… Атмосфера в їдальні стала інша, а дівчата з подивом помітили, що в меню почали з’являтися страви, яких вони раніше ніколи не бачили. «Ці зміни сталися після приходу нової головної кухарки. «З появою нової головної кухарки в меню з’явилося багато дивних страв».

Але виявилося, що головна кухарка працювала давно-давно у шкільній їдальні й «…зажила собі ПОГАНОЇ СЛАВИ».

Чому нова кухарка зажила собі такої поганої слави? Можливо хоче отруїти усіх дітей? Відповіді на ці питання ви знайдете на сторінках нової книги.