суботу, 29 грудня 2012 р.

Здрастуй, друже мій - це Я, 
Добродушна я Змія! 
У рік я новий входжу, 
Тобі щастя знаходжу. 
Бережи свої побажання
І нехай збуваються всі привітання!



                                                     Дорогі друзі!

Усі ми з дитинства пам’ятаємо і любимо Новий рік. А Ви знаєте як приємно порадувати своїх друзів і близьких на новорічні свята. І правильно думаєте – подарунком, але до нього необхідний обов’язковий атрибут – листівка, яка допоможе відтворити Ваші щирі почуття, настрій і побажання.
Своєю появою новорічні листівки зобов'язані середньовічним гравюрам, на яких відображалися християнські мотиви. Вони служили прикрасою будинків. Пізніше на гравюрах стали зображати різноманітні картинки і використовувати їх в якості запрошень на різні урочистості.
Традиція дарувати листівки на Різдво і Новий рік виникла в Англії. Перша новорічна листівка була створена в 1794 році англійським художником Добсоном. На ній він зобразив зимовий засніжений ліс і щасливу сім'ю, яка зібралася біля ялинки. Так зародився звичай дарувати один одному оригінальні новорічні привітання.
В Україну оригінальні новорічні листівки прийшли з Англії. Їх використовували для прикраси інтер'єрів, оформляли у вигляді картин, колекціонували, вкладали в альбоми. Сюжети на листівках були переважно засновані на зображенні обрядів, старовинних ворожінь, зимових пейзажів, новорічних персонажів і ангелів. Часто на листівках друкували картини російських відомих художників.
Сьогодні розвиток технологій надає можливість відправляти анімаційні новорічні листівки або новорічні музичні листівки, не виходячи з дому.
Джерело: http://ua-traveling.com/virtualna-novorichna-lystivka-2013

Немає коментарів:

Дописати коментар