четвер, 24 січня 2013 р.

25 січня – Тетянин день (свято всіх студентів)

         Цього дня шанують пам’ять святої мучениці Тетяни, яка народилася в античному Римі в ІІІ столітті нашої ери в заможній родині. Тодішні правителі всіма силами старалися зберегти старі традиції вірування, тому Християнство на той час всюди переслідувалося і жорстоко каралося. Батько дівчини був таємним християнином і виховав свою дочку у християнській вірі. Тетяну примушували зректися віри, але щоразу вона зцілялася. Суддя, не знаючи, що ще зробити з нею, виніс їй смертний вирок, і свята Тетяна була усічена мечем.
На це свято дівчата гадають та влаштовують оглядини наречених. Подаємо рейтинг найцікавіших ворожінь на Тетянин день. 
1. Запитай ім'я у незнайомого чоловіка
У ніч з 24 на 25 січня вийди на вулицю і запитай ім'я у першого зустрічного, але незнайомого чоловіка. Таким буде ім'я твого нареченого.
2. Загадай на цибулю
Увечері 24 січня, перед сном подумай про те, яким ти хотіла б бачити свого майбутнього чоловіка. Потім візьми кілька цибулин – і на кожній з них напиши чоловічі імена. «Посади» цибулини у воду. І спостерігай за ними протягом деякого часу. Яка перша проросте – значить від чоловіка з таким маємо і чекати запрошення заміж. 
3. Ворожіння на любов: чарки підкажуть
Тобі знадобляться шість однакових чарок з водою. В одну поклади ложечку меду, в іншу – сіль, в третю – лимон, у четверту – сережку, у п'яту – вино, в шосту – колечко. Накрий чарки рушником і ретельно перемішуй, вибирай «свою». Яка попадеться – твоя доля.  Попалася з медом – у чоловіка буде м'який характер, з сіллю – чоловік буде ревнивий, з лимоном – сумовитий, з сережкою – щедрим, часто буде робити подарунки , з вином – буде веселим, але любителем випити, з кільцем – найближчим часом чекай запрошення заміж. 
4. Колечко, покажи судженого
Розклади на столі папірці з іменами потенційних наречених.
Потім візьми золоте кільце, просмикнемо його через нитку і води над папірцями. Папірець, над якою колечко заколишеться сильніше за все, і буде заповітна – з ім'ям судженого.
5. Доля в яйці
Візьми сире яйце, виконай в ньому невелику дірочку і плавно виллєш вміст в тарілку з водою. Коли білок згорнеться, за його формою можна «прочитати» майбутнє.
6. Бідний чи багатий?
Поклади шматочок хліба, кільце, ключі, цукерку, гачок. Накрий всі предмети хусткою і витягуй «свій». Ключі – наречений буде бізнесмен, кільце – модник, хліб – багатий, гачок – бідний, цукерка – любитель витрачати, а не заробляти гроші.
7. Ворожіння по нитці
Цей спосіб найкраще підходить для компанії дівчат. Всі подруги відрізають нитки однакової довжини і підпалюють їх. У якої дівчини перший згорить нитка – та і вийде заміж швидше за все. Якщо нитка погасла відразу, заміж точно не вийдеш у цьому році. 
Бажаємо дівчатам успіху в нелегкому виборі судженого.
Джерело:
http://megasite.in.ua/33280-tetyanin-den-vorozhimo-na-narechenogo-sogodni-foto.html

Немає коментарів:

Дописати коментар