четвер, 9 квітня 2015 р.

День інформації:

«Родина народів ЄС»


9 квітня бібліотека-філія №10 ім. Д. М. Брилінського, святкуючи місяць дружби з ЄС, у рамках року Європи в Україні «Країни Європейського Союзу – сусідки України: Польща, Словаччина, Угорщина, Румунія», провела День інформації «Родина народів ЄС».
До бібліотеки були запрошені учні 7-А класу СЗОШ №27, які разом із класним керівником Галиною Павлунік та шкільним бібліотекарем Людмилою Вітязь мандрували по 27-ми європейських країнах, що об’єдналися заради миру і процвітання.
Насолоджувалися пейзажами, курортами, фортецями і замками, архітектурними пам’ятками, церквами, музеями, морями, океанами, культурою, історією. Прикрасою заходу стала книжкова виставка «Європа – обрії співробітництва», яку підготувала бібліотека-філія №11.
Супровідними матеріалами до Дня інформації був гімн Євросоюзу, перегляд відео про Євросоюз. Також було проведено вікторини: «Що я знаю про Європу», «Сторінками Європейського Союзу». А на завершення школярі читали молитву за мир в усьому світі. Усі присутні були вдячні бібліотекарям за проведений захід.


Немає коментарів:

Дописати коментар