середу, 22 квітня 2015 р.

До свята Землі

Еко-мандрівка «Природа – наша мати, треба її оберігати»



У переддень святкування Дня Землі працівники бібліотеки-філії №10 провели еко-мандрівку «Природа – наша мати, треба її оберігати» із учнями 3-В класу СЗОШ №27.
У цей день у різних країнах за традицією лунає Дзвін Миру, закликаючи людей відчути всепланетну спільність і докласти зусиль до захисту миру на планеті та збереження краси.
Найбільшу насолоду і радість, найпалкішу любов до рідного краю, до життя викликає у нас природа. Вона завжди чарувала і чарує, хвилювала і хвилює людину. Шепіт голубої води, зелених дібров, спів пташок, запах квітів – усе це дороге серцю і ні з чим його неможливо порівняти.
Школярі грали в цікаві ігри «Яблуко-загадка» та «Птахи, риби, звірі, квіти, дерева»; мандрували природою сьогодення, коли повітря стає п’янким від пахощів квітів, коли все оживає, відновлюється життя; переглянули мультики «Уроки мудрої тітоньки сови», «Груші, що впали з неба» та «Листочок». А коли діти почули звучання дитячих пісень «Дощик», «День народження грибочків», то разом із дорослими пустилися танцювати, а також підспівували в такт. 




Немає коментарів:

Дописати коментар