вівторок, 19 травня 2015 р.

Книга – берегиня духовності

Книга… Вона володіє магічною силою, яка спроможна схвилювати, порадувати, розгнівати. Вона пробуджує допитливість, допомагає в навчанні. Вона розвиває розум, навчає ширше мислити, глибше відчувати й розуміти навколишній світ людей.
Сьогодні, 15 травня, працівники бібліотеки-філії №10 для своїх користувачів, учнів 4-А класу СЗОШ №27 провели на шкільному майданчику бібліотечний урок «Книга – берегиня духовності».
«Книга – справжній маг. Читаючи, ми уявляємо себе чарівниками, здатними розуміти мову речей, тварин і рослин. Скільки дивовижних таємниць відкривається нам завдяки книгам! А скільки незабутніх зустрічей з літературними героями! Наше завдання полягає в тому, щоб чітко формувались потреби в щоденному читанні і в бережливому ставленні до книги», – зазначила у своїй розповіді бібліотекар Юлія Ящук.




Для присутніх також було проведено веселу й пізнавальну вікторину «Океан книжкової мудрості» та конкурс «Що ви знаєте про книгу і бібліотеку». Школярам дуже сподобався захід і вони із задоволенням активно брали участь у конкурсі та відповідали на питання вікторини.

Немає коментарів:

Дописати коментар