середу, 20 травня 2015 р.

Сторінками улюблених газет і журналів

«Подорожуємо сторінками улюблених газет і журналів».



18 травня працівники бібліотеки-філії №10 провели для клубу дитячого дозвілля «Сиріус» на їхньому майданчику День періодики «Подорожуємо сторінками улюблених газет і журналів».


Метою даного заходу було розширити знання дітей про дитячу періодику, пресу, активізувати інтерес до неї; розвивати уміння самостійно читати дитячу періодику, комунікативні здібності; практично ознайомити з поняттями: число журналу, рік видання, примірник, комплект; виховувати любов до рідного слова. Девіз заходу «Читай журнали та газети! І подолай усі тенета. Дізнаєшся про Всесвіт гарний. Труди твої не будуть марні!..»
Саме завдяки журналам і газетам юні читачі завжди можуть знати про всі події, що відбуваються у нашій країні. З періодики значною мірою можна почерпнути скарби знань, уміння, доброту та радість. А бібліотекарі якнайкраще орієнтують їх у надзвичайно великому вирі подій і розповідають, яким чином найлегше відшукати ту чи іншу потрібну інформацію. Наприклад, бібліотекар Юлія Ящук підготувала для школярів пам’ятки-поради: «Як читати газети», «Як читати журнали», «Цікаві факти про журнали та газети» тощо.

Немає коментарів:

Дописати коментар