четвер, 15 грудня 2016 р.

"Захист України обов'язок кожного громадянина"


Сьогодні українські воїни - надійні захисники, віддані патріоти, які в надважких умовах боронять мирне життя українців, відстоюють свободу і незалежність нашої держави.
З нагоди Дня Збройних Сил України 14 грудня в бібліотеці-філії № 10 ім. Д. М. Брилінського для учнів СЗОШ №27 ім. Д. Іваха 9-А класу було проведено годину патріотичного виховання «Захист України обов'язок кожного громадянина».
Провідний бібліотекар Марія Кукурудза розповіла присутнім про історію виникнення  і сьогодення української армії. Поговорили про доблесть і честь солдатів та офіцерів, адже в цьому справжня сила будь-якої армії. Згадали і українських воїнів-миротворців, які у складі багатьох місій ООН стоять на сторожі миру і порядку в зарубіжних країнах та своєю доблесної службою за кордоном створюють мужній образ українського солдата і сміливо виконують бойові завдання в гарячих точках по всьому світу.
Під час заходу діти мали можливість перевірити свої знання з військової справи розгадавши "Військовий кросворд" та позмагатися у інтелектуальній вікторині  «Гуртуймося, хлопці!».

Немає коментарів:

Дописати коментар