середу, 24 жовтня 2018 р.

Раїска та Яшка у бібліотеці!



У цю похмуру та примхливу погоду завжди сумно, але саме сьогодні у бібліотеці-філії №10 весело як ніколи. Адже у нас з’явилися бібліотечні улюбленці, равлики ахатини – Раїска та Яшка яких ми назвали на честь героїв відомих оповідань «Дивовижні пригоди в Лісовій школі», улюбленого автора наших читачів Всеволода Нестайка.
Екзотичні домашні вихованці з кожним днем користується все більшою популярністю. Одним із самих невибагливих їх видів є ахатина – величезні равлики, мабуть, найбільші з молюсків. На відміну від своїх найближчих родичів – равлики ахатини досить розумні. Вони можуть мати навіть умовні  рефлекси. Ці молюски швидко звикають до свого господаря і можуть відрізняти його від сторонніх, при цьому вони не вимагають великої уваги і спеціального корму. Равлики не лише піднімають настрій, але й дивують своєю спокійністю, та використовуються у косметології.
Всі хто бажає отримати естетичне задоволення, запрошуємо до нас у книгозбірню. Тут Ви знайдете не тільки книги для себе, а ще зможете поспостерігати за прекрасними та екзотичними бібліотечними улюбленцями.

Немає коментарів:

Дописати коментар