четвер, 26 жовтня 2023 р.

День гарбуза 

Коли осінь приходить, природа починає змінювати свої кольори, одним із найвеселіших свят, які нагадують нам про настання осіннього сезону, є день гарбуза. Щорічно 26 жовтня відзначається день гарбуза.

Гарбузи належать до родини гарбузових, до якої входять огірки, дині, кавуни, дині та цукіні. Всупереч поширеній думці, гарбузи – це фрукти, а не овочі. Родом з Центральної Америки та Мексики, гарбузи вирощують у Північній Америці вже понад 5 000 років.

У гарбузовий день хочемо порекомендувати книгу англійської письменниці Белли Свіфт «Мопс, який хотів стати гарбузиком». Це четверта книга про маленького мопсика Пеггі та її господарів. Наближається Хелловін і Хлоя вирішує влаштувати костюмовану вечірку зі своїми вихованцями. Дівчина вирішила одягнути себе та Пеггі в костюми гарбуза. Та почувши жахливі історії про сусідського кота Тигра, Пеггі вирішує залишитися вдома, що дуже засмучує Хлою. Чи вистачить Пеггі сміливості провести це свято?
    День гарбуза це чудова нагода відзначити прихід осені та насолодитися смачними стравами та прочитати книгу разом із родиною та друзями.

Немає коментарів:

Дописати коментар