четвер, 4 січня 2024 р.


З Новим 2024 роком!





З настанням нового року відзначаємо початок епохи, яка в китайському календарі представлена як Рік Зеленого Дерев'яного Дракона.

Китайський календар - це система визначення часу, яка базується на об'єднанні циклів звірів та п'яти стихій. За цією системою кожен рік пов'язаний із певною тваринкою та елементом, що визначають його характеристики. Згідно з китайським календарем Дракон виступає символом сили, мудрості та щедрості. Коли до цього додається елемент Дерева, рік набуває особливого вигляду, адже Дерево дарує стійкість та природну енергію. Зелений Дерев'яний Дракон втілює в собі силу природи та прагне до гармонії.

Дракони завжди привертали увагу своєю загадковістю та могутністю, але що станеться, якщо дракон стане героєм? У нашій новій літературній подорожі ми розкриваємо завісу та представляємо вашій увазі підбірку книг, де дракони не просто стають персонажами, але й обдаровані силами та характерами, які долають випробування та встають на захист свого світу.

Дракони-герої популярні в книжках.

  1. «Крила вогню» Туі Сазерленд
  2. «Дракони. Велика книга» Алессандро Сісті
  3. «Дракони, вперед!» Катерина Штанко
  4. «Лицар-дракон» Кайл М'юборн
  5. Ераґон» Крістофер Паоліні
  6. «Різдвозавр» Том Флетчер
  7. «Як приручити дракона» Крессіда Коуелл
  8. «Хлопчик, який вирощував драконів» Енді Шепард
  9. «Молочний зуб дракона Тишка» Алла Потапова 
  10. «Пригоди Змія Багатоголового» Дара Корній.

Ця підбірка книг, можливість поглибитися у світ, де дракони не тільки підкорюють небо своїм польотом, але й змінюють свої долі, стаючи справжніми героями. Де сила поєднується з мудрістю, а летючі легенди оживають на сторінках кожної книги.

Немає коментарів:

Дописати коментар