вівторок, 2 травня 2023 р.

Book Review


Для Вас підготували рецензію на книги А.В. Ґейґер «Підпишись на мене знову» та «Не бреши мені».

Книги відмінно підійдуть не тільки для підлітків-школярів, але й для дорослих. Історія молодих людей, що триматиме в напрузі до самого кінця.

Тессі вісімнадцять років і вона фанатка. Її кумир  Ерік Торн, її постійне місце перебування Twitter. Після розміщення хештегу «#ОдержимаЕрікомТорном» на сторінку дівчини підписалося понад 30 тисяч підписників. Тесса є шанувальницею співака, але не одержима. Вона не з тих людей, які втрачають розум настільки, щоб кинутися з ножем на свого кумира. Тесса пильно стежить за всім, що відбувається в житті Еріка, їй часто здається, що за фотографіями очей Еріка, зробленими папараці, вона бачить смуток і страх. Тесса не виходила з дому. Під час мистецького табору з нею щось трапилося — навіть зі своїм терапевтом вона все ще не могла про це говорити. Еріку було вісімнадцять. Коли він почав грати й писати пісні, це було відкриття, найбільша радість у житті.

Еріку вісімнадцять. Почав він свій творчий шлях з відео на YouTube. А потім прийшла популярність, а з нею несвобода. Бути ввічливим з фанатами; роздавати посмішки та завіряти в любові тисячі незнайомих людей; працювати в тренажерці до скону, бо твоє тіло також товар. Але найбільше що його турбує, це нещодавні події. Одного зі співаків вбила фанатка у приступі шаленої любові, і тепер кожна людина в натовпі видається йому загрозою.

Солодка історія кохання фанатки та відомого співака, може здатися, на перший погляд. Але чи так це? Чого вартує лиш те, що книжка починається зі складання протоколу у відділі поліції. Чому Еріка допитують? Хто постраждав?... І навіть коли здається що всі карти розкрито, всі маски зірвано, остання сторінка не дає зітхнути з полегшенням читачеві. Фінал не розкриває нам причин, мотивів і залишає лише питання. Якщо захочеш знайти відповіді на всі запитання, прийдеться взяти продовження книги. 

Друга книга «Не бреши мені» А.В. Ґейґер. Загадкове вбивство, таємні акаунти, підозрілі особи… Хто ховається за всім цим та чи вдасться Ерікові й Тессі нарешті позбавитися своїх фобій?

 

Немає коментарів:

Дописати коментар