пʼятниця, 1 вересня 2023 р.

 Всесвітній день бороди


Чоловіки, які носять бороду - сьогодні ваш день. Адже, 2 вересня відзначають Всесвітній день бороди. Деякі мужчини приділяють велику увагу до своєї бороди, адже, щоб виглядати стильно і доглянуто, потрібно докласти чимало зусиль. Але деяким настільки личить борода, що жіночій половині дуже важко відвести погляд.

         На думку багатьох психологів, більшість знаменитостей й видатних людей досягають великого успіху завдяки своїй зовнішності, в тому числі бороді. Це робить представників чоловічої статі більш жорсткими, сміливішими, сприяє зміцненню поваги оточуючих. Чоловік з бородою завжди привертає увагу і буде виділятися з натовпу. Рекомендуємо познайомитися з власниками характерних борід, які були відомі протягом всієї історії.

Сократ – цей геніальний давньогрецький мислитель не голився, тому що він був великим прихильником бороди та дотримувався певних принципів зовнішнього вигляду. Йому просто не вистачає часу на гоління.

Конфуцій не тільки талановитий філософ, його вирізняють з-поміж інших не тільки гострий розум і сила думки, а й довга охайна борода і величний образ.

Леонардо да Вінчі був надзвичайно обдарованою людиною, чиї роботи недооцінювали його сучасники, оскільки він випереджав свій час у розумінні та блискучості. Великий італійський художник хизується своїми портретами з довгим волоссям і такою ж довгою густою бородою.

Авраам Лінкольн був одним із небагатьох президентів США, які могли похвалитися бородою. Ходять чутки, що він приписав їй перемогу на виборах. Адже з бородою погляд політика стає більш приземленим.

Чарльз Дарвін - вчений і засновник теорії еволюції мав бороду так само добре, як і його мозок.

Гоління у Всесвітній день бороди вважається вкрай неповажним заняттям

Немає коментарів:

Дописати коментар