четвер, 26 квітня 2012 р.

Екологічний калейдоскоп

«Мандри країною Довкілля»

Яка ж краса оточує нас! Земля, на якій ми з вами живемо, — справжнє диво. Тут все продумано до дрібниць, щоб людина могла жити, творити і розвиватись. Необхідно пізнавати своє довкілля.  Воно дуже тендітне, його легко поранити, зруйнувати. А тому так важливо з дитячих літ навчитись любити природу, берегти її красу примножувати багатства її.
Сьогодні ми поговоримо про те довкілля, той куточок природи, у якому живуть люди, тварини і рослини. Разом із учнями 6-Б класу ЗОШ №24 працівники бібліотеки №10 здійснили віртуальну екскурсію в чарівний світ Довкілля. Побували в різних куточках нашої планети і познайомилися із загадковими і цікавими тваринками. Переглянули слайд-показ «Неповторні дива планети», ознайомилися із книжковою виставкою «Природа – наш спільний дім».
Все на Землі взаємопов’язане. Струмочки течуть у ріки, ріки – в моря, моря з’єднані з океанами. І від того, чи чистий струмочок, залежить чистота Світового океану, а від того, чи чисте повітря, залежить життя рослинного і тваринного світу. Тому завдання кожної людини – берегти нашу планету, а особливо ту територію, де вона живе сьогодні, де будуть жити її діти завтра!

2 коментарі: