вівторок, 22 серпня 2023 р.

 День масляної кукурудзи


Кукурудза — однорічна рослина родини тонконогих. Одна з найважливіших злакових культур світу, яку вважають (разом з рисом і пшеницею) одним із «трьох найголовніших хлібів людства».

Щорічно 23 серпня відзначається День кукурудзи з маслом, день присвячений простій, але дуже смачній страві - кукурудзі з маслом. Поєднання солодких, соковитих зерен і насиченого вершкового масла - це класичне поєднання, яким насолоджуються багато поколінь.

Походження Дня кукурудзи з вершковим маслом невідоме, але цей день популярний та широко визнаний як кулінарними ентузіастами, так і любителями кукурудзи. Цього дня можна експериментувати з різними смаками та начинками. Кукурудза в качанах смачна сама по собі, але її можна покращити, додавши сіль, перець, лимонний сік або сир.

Варто знати про переваги й недоліки цього продукту для організму, адже в розпалі «сезон кукурудзи». Продукт багатий харчовими волокнами, містить багато вуглеводів, може насичувати організм. При цьому у кукурудзі більше білка, ніж у багатьох інших овочах, що робить її хорошим вибором для вегетаріанців і веганів.

Немає коментарів:

Дописати коментар